Magine: Svensk Live-TV via internet

Magine är en ny och revolutionerande tjänst som tar TV-tittandet till nya nivåer. Med Magine kan användaren se på TV live eller on-demand via mobil, surfplatta, dator eller TV.

Alltså behövs inga boxar, sladdar eller TV-kort . Man använder helt enkelt det man redan har. För jag hoppas innerligt att majoriteten av vår kära svenska befolkning åtminstone har en dator.

Magine’s helt nya plattform för ”TV över internet” gör det möjligt att se TV med hög kvalitet via en 3G-uppkoppling tack vare ny teknik. Med ett Magine-abonnemang får man helt enkelt tillgång till TV i stort sett vart man än befinner sig.

Det svenska teamet bakom Magine

Det svenska teamet bakom Magine

– Tiden är inne för att gifta ihop TV och internet. Med Magine bygger vi en TV-tjänst som om TV uppfunnits idag. Vi vill göra TV-tittande enklare och plattformsoberoende, säger Erik Wikström, VD för Magine i deras pressrelease.

Tjänsten betalanseras i Sverige just nu, men har siktet inställt på att expandera till flera marknader framöver. Internetgurun Joakim Jardenberg har fått äran att bli betatestare och har givetvis bloggat om det hela.

Jardenbergs videodemo av Magine:

Man kan alltså se på TV live, men även hitta program som sänts senaste veckan. Ursäkta franskan men… så jävla grymt!

Citat ur Magine’s pressrelease:

Under betaperioden kommer ett 20-tal kanaler finnas tillgängliga utan kostnad. När tjänsten sedan blir publik kommer den att vara en betaltjänst utifrån en prismodell med ett baspaket samt möjlighet att betala för ytterligare kanaler. Prismodellen kommer att vara flexibla paket utan långa bindningstider och dolda avgifter.

Intresserad av att testa Magine? Gör en intresseanmälan på magine.com. Det har jag gjort!

Du gillar kanske också...