Netflix har landat i Sverige

Netflix har äntligen lanserats i Sverige och vi kan redan nu ta del av utbudet.

Som jag tidigare skrivit planerade Netflix att lanseras i Norge, Danmark och SVERIGE innan slutet på 2012. Den omåttligt populära tjänsten från Amerika har äntligen landat i Norden och du kan redan nu ta del av utbudet med en gratis ”prova-på” månad och därefter överkomliga 79kr/månad.

Du kan strömma film samt tv-serier i din dator, spelkonsoll, Apple TV, iPhone eller iPad och lite till.  Undertecknad har sedan tidigare ett amerikansk konto men kommer att skaffa ett svensk istället för att slippa krångel med DNS-tjänster osv. För att registrera ett svensk konto krävs det som vanligt att du fyller in dina betalkortsuppgifter men du kan när som helst avsluta ditt abonnemang.

Hur funkar det? Se filmen nedan som förklarar det mesta.

Utbudet

Som jag misstänkte lär inte Netflix släppa hela sitt utbud till oss Nordbor men det återstår att se då innehållet fortfarande fylls på. Filmer har aldrig varit Netflix starka sida men om man vill se ikapp TV-serier är det alldeles utmärkt att göra det i Netflix istället för att köpa dyra boxar med flera säsonger. Tyvärr kommer inte TV-serie jätten HBO inte att ansluta sig till Netflix då de satsar på en egen plattform.

Även en del svenskt material kommer att utökas för oss svenskar allt eftersom med deckare, tv-serier och barn-tv. Även svensk text kommer att fyllas på allt eftersom.

En annan seriös grej som känns bra är att det finns svensk support 24/dygn!

Testa Netflix nu!

Du gillar kanske också...