SHOPPA genom Instagram och andra sociala medier.

SHOPPA DINA SKÄRMAVBILDER av dina favoritbilder från Instagram och andra sociala medier. Om du gillar sociala medier och mode så kanske du har hört talas om LIKEtoKNOW.it.

För Influencers

På bloggar och sociala plattformar så som Instagram och Snapchat kan influencers sedan 2011 få betalt för sitt arbete. LIKEtoKNOWit påstår att de det senaste året har drivit över $1 miljard i handel till retailers och olika brands genom över 12 000 influencers! Inga dåliga siffror om de stämmer.

Så fungerar det för influencers. Efter att bloggaren eller influencer’n har postat ett inlägg med ett foto av en outfit eller andra produkter så laddar de upp det på LIKEtoKNOW.it och taggar produkterna i fotot. De lägger även till länkar om var man kan köpa produkterna.

Efter att bloggarens publik sett produkterna och köpt de genom länkarna så får bloggaren en andel av vinsten.

För dig som shoppar

LADDA NER

Ladda ner appen LIKEtoKNOW.it för att shoppa dina skärmavbilder
Shoppa


TA EN SKÄRMAVBILD

Ta en skärmbild, skärmdump eller skärmklipp. Kalla det vad du vill och spara dina favoritbilder från influencers på sociala medier och den mobila webben.
Shoppa

SHOPPA

Shoppa produkterna som du sparat i dina skärmavbilder. LIKEtoKNOWit appen visar dig var du kan handla produkterna, vad de kostar och tar dig direkt dit.
Shoppa

SE HUR DET FUNGERAR

[symple_button url=”https://appsto.re/se/whrYeb.i” color=”red” size=”large” border_radius=”3px” target=”blank” rel=”Till AppStore” icon_left=”” icon_right=””]SKAFFA iOS APPEN[/symple_button]


Du gillar kanske också...