Minska stress med E-handel

Under de senaste åren har e-handeln skjutit i höjden, vi kan idag praktiskt taget handla precis vad som helst online. För många är vardagen lika med stress, man ska hinna städa, handla mat, köra och hämta barnen på diverse aktiviteter, ja listan är lång. Vi har kikat på några tjänster som finns online och som definitivt kommer att spara tid för annat. Kika också på mer idéer här fredrikantupa.fi.

Mat.se

Kånka på kassar är något som vi alla har gjort någon gång i livet eller stått timmar i kassan i väntan på att bara får komma hem. Sedan några år tillbaka är detta ett minne blott. En av de största aktörerna idag på marknaden inom mat online är mat.se. 

Det första steget vid handling är att kollar ifall de levererar maten till din postadress, när du gjort det är det bara att klicka i det varor du vill ha i din digitala varukorg. 

Har du ingen fantasi om vad du vill laga för mat kan matkassar vara en hit. Dessa kassar är färdiga recept, du kan välja mellan en dag upp till fem dagars kassar men också välja utifrån antal personer. 

Du bestämmer själv vilket tidsspann du vill att din leverans ska levereras, ofta ett fönster på ett par timmar.

Sellpy

De fleste av oss har en del saker vi bara vill göra oss av med.

Orken att sälja eller åka till tippen är något man drar sig för att göra. Med Sellpy kan du sälja alla dina gamla prylar på deras hemsida. Allt från elektronik till spel, kläder och skor mm. Vad som gör denna tjänsten så smart är att du behöver själv inte göra något mer än att beställa hem de antal påsar du behöver för dina varor. 

Värdet måste överstiga minst 50 kr. När du gjort det kan du själv beställa hämtning av dina påsar sedan sköter Sellpy resten. Allt från bilder till prissättning. 

Du följer enkelt försäljningsprocessen via ditt Sellpy-konto. 

När någon köpt av dina saker kan du begär ut försäljningen i form av kontanter, Sellpy krediter eller donera till välgörenhet.

Taskrunner

Alla tycker inte att det är jättekul att montera möbler, klippa gräset eller någon annan form av underhåll för hemmet. Med Taskrunner kan du få hjälp med enklare tjänster. 

Du bestämmer själv priset och personer budar på de jobb du lagt ut. 

När du fått antal bud är det din tur att välja vem du vill som ska komma och utföra jobbet. Du kan enkelt kolla upp personens omdöme i deras profil och hur många jobb de utfört. 

Betalningen sker först när arbetet är utfört och du är nöjd med resultatet. 

Summering

Det har aldrig varit enklare än nu att få saker gjorda, du sparar tid, pengar och energi för saker du egentligen inte riktigt har tid för att utföra. Var alltid noga med att kolla upp företaget innan du gör en beställning. 

Du gillar kanske också...