NETFLIX till Sverige.

Netflix kommer att lanseras i Norge, Danmark och SVERIGE innan vi ser slutet på 2012. Tjänsten är motsvarande lika stor i USA som Spotify är i Sverige och man har i dag nästan 27 miljoner användare runt om i världen.

Precis som med Spotify pröjsar man en fast månadskostnad för att få tillgång till grymt många TV-serier och en del film. Sedan en tid tillbaka använder jag Netflix via Apple TV med ett amerikanskt konto. Tro mig… det är en helt fantastisk tjänst som kommer rädda många timmar i höstmörkret. Anmäl ditt intresse redan nu så hojtar Netflix till när det drar ihop sig.

Riktigt goda nyheter att Netflix kommer till Sverige men jag tvivlar på att utbudet kommer att vara lika stort. Största anledningen till det är att stora delar av innehållet med ett amerikanskt konto inte ens har sänts på TV i norden ännu.

Vill du skaffa Netflix redan nu? Varför inte testköra gratis 30 dagar! Följ min guide här och förbered dig för timmar av njutning.

Netflix blogg skriver man så här:

We’re excited to announce that Netflix will offer streaming of TV shows and movies in Norway, Denmark, Sweden and Finland before the end of the 2012.

Netflix has revolutionized entertainment by giving people a choice to enjoy what they want to watch from its broad selection, when they want to watch it, where they want to watch it for over a wide-range of Internet-connected devices.

Guide: Skaffa Netflix redan nu

NYHET: Netflix har lanserats i Sverige!

Du gillar kanske också...