Profilprodukter kan hjälpa ditt företag att synas utanför internet

Dagens konsumenter omges av ett aldrig tidigare skådat myller av information. Företag gör reklam via mejl eller marknadsför sig på bussar och tunnelbanor. Vart vi än vänder oss möts vi av intryck. Därför är det viktigt att ni som företag lyckas sticka ut lite extra från mängden för att synas.

Produkter som visitkort

Det kan låta enkelt men profilprodukter är ett utmärkt sätt att göra intryck på potentiella kunder. En penna med ditt företags logotyp blir ett slags visitkort som både är snyggt och praktiskt. En profilpenna är nämligen något som kunden kommer att använda även efter att ha kommit hem från mässan. Ser ni möjligheterna med den här typen av profilprodukter och är intresserade av att pröva och utvärdera nyttan själva, är det här något som Axon Profil kan bidra med.

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring går att kortfattat beskriva som den marknadsföring som ett företag engagerar sig i via olika digitala kanaler. Det kan exempelvis vara sociala medier, mejllistor eller företagets hemsida. Digital marknadsföring tillåter dig som företag att smidigare anpassa marknadsföring till rätt målgrupp. Du har också möjlighet att nå ett stort antal konsumenter till en förhållandevis låg kostnad.

Traditionell marknadsföring

När marknadsföring sker öga mot öga mellan kund och företag är den vad vi kallar traditionell. Det kan innefatta erbjudanden i en fysisk butik, reklamskyltar utanför en galleria eller reklamblad i brevlådan. Enkelt uttryckt är det här mer eller mindre all marknadsföring som inte sker på internet.

Traditionell marknadsföring har möjligheten att verka mer förtroendeingivande. Den bidrar även genom att vara ett alternativ till den stora mängd intryck dagens konsumenter konstant utsätts för online. En penna med företagets logotyp är ett bra exempel på traditionell marknadsföring och något du inte bör underskatta effekten av. Det är lättare att bläddra vidare när du ser en annons på sociala media än att göra sig av med en användbar penna.

Du gillar kanske också...