Den perfekta kabelguiden i kabeldjungeln

Tillhör du de som inte vill, kan eller orkar sätta sig in i elektronikens oändliga djungel med kablar? Då är detta appen för dig…

Själv anser jag mig vara tämligen insatt över alla kablar som finns till kanske framförallt mediaprylar. Får ofta frågor från familj och vänner vilka kablar de ska köpa för att t.ex. koppla datorn till TV:n eller MP3-spelaren till stereon. Förstår att det inte alltid är så lätt, framför allt om inte har något intresse för prylar och mackapärer.

I mitt hem strävar jag alltid efter att minimera kabelhärvor och försöker få det mesta trådlöst. Men vi är långt ifrån att slippa dammsamlarna bakom TV:n. Än så länge slår en kabel den trådlösa tekniken på fingrarna vad gäller prestanda och pålitlighet. En nätverkskabel fram till TV:n är ett måste även om de flesta prylar idag stödjer trådlöst. Framför allt om man streamar mycket media.

Gud förbjude scartkablar och s-video, här kommer frälsningen:

KabelGuiden från Inartdesigns

Beskrivning
Är du vilse i kabeldjungeln? Med denna app får du all förklaring som du behöver för alla moderna kablar till och från din TV, Hemmabio, TV-Spelskonsol mm.

Kabelguiden innehåller de tänkbara kategorier som en användare kan tänkas behöva guide till. Alla kablar innehåller minst en bild av hög kvalité samt förklarande text för användning av kabeln.

KabelGuiden kostar 7,00 kr och är kompatibel med iPhone, iPod touch och iPad. Kräver iOS 5.0 eller senare.

Ladda ner den från iTunes Store här.

Du gillar kanske också...