Vad vi kan förvänta oss av iPhone 11

iPhone är en av de mest populära och välkända telefonerna världen över, och om man själv inte äger en iPhone så känner man säkerligen någon som gör det. Den här telefonen med sin pekskärm och virtuella tangentbord var revolutionerande när den släpptes. Sedan sin begynnelse har iPhone fortsatt att uppdateras för att enbart bli bättre och bättre med en större skärm än någonsin och möjligheten att ta riktigt högkvalitativa foton.


En av de första modellerna av telefonen gick under namnet iPhone 3G, men numera har vi nått hela vägen till iPhone 11 som inom kort kommer att släppas på marknaden. Vad kan man förvänta sig av denne nya mobiltelefon och vad har vi att se fram emot?

Allmänt om iPhone 11

Ännu har Apple inte släppt den nya mobiltelefonen, men det finns en stor mängd spekulationer, rykten och information som har läckts kring vad man kan förvänta sig att se. Det var inte alltför längesen då den tidigare iPhone-modellen släpptes, så man kan med ganska stor säkerhet säga att iPhone 11 inte kommer att introducera några enorma allmänna uppgraderingar. Det ryktas dock om att kameran kommer att bli mycket bättre än någonsin.

Numera verkar det som om iPhone 11 blir släppt under september 2019, men ett satt datum har ännu inte getts ut. Med tanke på att iPhone mobiler inte längre säljer som smör i solsken kan man förvänta sig att den nya iPhone 11 antagligen kommer att kosta lika mycket som de tidigare modellerna utan någon signifikant prisökning.

Fördelarna med den nya iPhone 11

Varför är det då värt att satsa på en iPhone 11? Jo, om man tittar på de förra modellerna så har man möjligheten att ansluta till två olika Bluetooth-enheter på samma gång, men problemet är att man enbart kan spela musik på en i taget. Det visar sig dock att iPhone 11 med största sannolikhet kommer att tillåta en att spela musik på två par AirPods på samma gång. Batteritiden blir även sannolikt längre, men hur mycket denne förbättras återstår att se.

Gällande kameran som vi tidigare nämnde lite snabbt ser det ut som om iPhone 11 kommer att ha en trippelkamera med en design som är kvadratisk. Kameran kommer dessutom sannolikt att vara utformad för att fungera väl undervatten samt som sagt ha en allmän förbättring av kamerakvaliteten.

För att andra inte ska lyckas att ta sig in i ens telefon lika lätt som förr och att helt enkelt göra telefonen säkrare går det rykten kring en helt ny Face ID teknologi. Denne ska scanna blodkärlen i personens ansikte för att på så vis se till så att det faktiskt är telefonens användare som försöker låsa upp mobilen. Med alla dessa förbättringar är det väl värt att satsa på en iPhone 11 när den väl släpps, och visst är det spännande att få reda på exakt vilka funktioner som mobilen kommer att ha. Det gäller bara att vänta till september.

Du gillar kanske också...