Så sparar du pengar på online shopping

Idag finns det många hemsidor där du kan handla online. Det är nästan som en djungel att försöka hitta en bra deal online, men här kommer lite tips och trix du kan tänka på vid online shopping så kanske du sparar lite pengar också på dina köp!

När du är på jakt efter ett riktigt fynd online, börja med att kolla de stora kedjorna. Till exempel har vi ASOS rabattkod, här finner du en massa fynd där du kan spara mycket pengar. De största kedjorna brukar oftast ha bäst dealer när det kommer till online shopping, de störa klädkedjorna brukar även ha rabattkoder du kan utnyttja, vilket är suveränt vid online shopping. ASOS är en stor kedja så på deras hemsida kan du garanterat finna många fina fynd.

Leta efter flerpack. Många online butiker säljer linnen, strumpor och underkläder i flerpack. Köper du till exempel ett 3-pack linnen kommer du garanterat spara pengar än om du köper 3 linnen separat. Idag har även online butikerna stora utbud så du kommer garanterat finna ett flerpack du gillar.

Satsa på kläder av kvalité. Kolla vad kläderna består utav, vilka tyger och vilken sammansättning. Ull, siden, linne och natur tyger håller sig i regel snyggare längre och kvalitén består länge.

Hittar du ett plagg du tycker om men som kanske inte har rätt storlek? Inga problem, köper du en lite liten tröja satsa på att omvandla den till en magtröja som är jätte trendigt just nu. För långa byxor? Lätt som en plätt att sy upp. Våga köpa plagg som du själv kan re-designa om lite. Är du händig med nål och tråd kan du även piffa upp plagg som kanske känns lite trista kan du sy en liten dekoration så blir plagget ditt eget och väldigt unikt.

Följ inte alltid trenderna, utan gå efter din egna magkänsla och stil, på så vis kommer du hålla i kläderna du köper längre och på så vis sparar du pengar i längden. Hittar du ett plagg du tycker om, köp flera exemplar i olika kulörer så kommer du kunna utnyttja plagget till flera olika stil-kombinationer. Sedan så kan du alltid satsa på vitt, svart och grått. Dessa färger funkar till allt.

Ibland går det även att kombinera en rabattkod under REA sektionen på hemsidor. Detta är ett bra knep för att kunna spara några fler kronor. Att kombinera erbjudanden med varandra är superbra!

Du gillar kanske också...