HBO: AirPlay-stöd & ny abonnemangsform.

HBO har verkligen lyssnat på sina blivande/nuvarande kunder och rättar sig i ledet ytterligare. Idag kungjorde man en ny abonnemangsform samt att stöd för AirPlay ska införas.

Abonnemangsformer

Efter massiv kritik kring deras abonnemang ändrade HBO sin ursprungliga abonnemangsform en smula och tillät sina utvalda kunder en gratis test-period utan bindningstid. Nu väljer HBO att förlänga den testperioden till 28 februari utan extra kostnad samtidigt som man avslöjar en ny månadsbaserad abonnemangsform.

Om man inte vill binda upp sig i 12 månader och betala 79:-/månad kan man välja en månadsbaserad variant som kostar 129:-/månad. Perfekt om man bara vill testa tjänsten eller vet att man bara kan ha tillgång till tjänsten under vissa perioder pga. olika omständigheter.

Stöd för AirPlay

HBO NordicMånga inklusive mig själv har sett ett stöd för AirPlay som en vital del för att tjänsten skall kunna lyckas. Som jag skrev i min recension använder jag till stor del Apple TV för streamad media och orkar inte hålla på och koppla datorn till TV:n. HBO’s ursäkt att inte implementera stödet var att AirPlay inte höll måttet för deras säkerhetsdirektiv. Antagligen har någon vis man på HBO’s HQ har lyssnat på kritiken och hunsat sina säkerhetsnördar till rätta. Man kommer även att utöka HD-kvaliteten på fler enheter.

Måste säga att HBO Nordic börjat hantera kritiken från sina nuvarande/blivande kunder riktigt bra. Inte nog med att dom nu lyssnar utan även faktiskt gör stora förändringar för att få nöjdare kunder. Den nya abonnemangsformen samt stödet för AirPlay talar för sig själv. Huruvida förlängningen av gratisperioden är fjäsk eller fortsatt behov för teknisk testning av deras produkt låter jag vara osagt. Men tack ska ni ha!

Saxat ur deras senaste nyhetsbrev den 25/1-2013:

[quote style=”boxed”]Vi förlänger din möjlighet att prova vår tjänst utan ytterligare åtaganden och utan kostnad till och med den 28:e februari 2013. Innan det datumet kommer du att ha möjlighet att välja mellan ett årligt abonnemang eller ett månadsvis abonnemang för 129 SEK/ månad med en månads uppsägningstid.[/quote]

Du gillar kanske också...